Položenie základného kameňa pivovaru.
Uvarenie prvej várky piva Topvar.
Uvarenie prvej várky piva Šariš.
Prekročená hranica vyrobených 10 miliónov hektolitrov piva Topvar.
Prekročená hranica vyrobených 10 miliónov hektolitrov piva Šariš.
Zvýšenie výrobnej kapacity na 1 200 000 hl piva za rok.
Vybudovanie vlastnej čistiarne odpadových vôd.
Vznik značky Smädný Mních. Jej názov sa odvíja od historickej tradície, keď na Šarišskom hrade varili prvé pivo v regióne práve mnísi.
Nová fľašková linka piva s kapacitou 42 000 fliaš za hodinu.
Získanie medzinárodného certifikátu systému riadenia kvality podľa noriem ISO.
Cena Slovenskej republiky za kvalitu.
Prekročená hranica vyrobených 20 miliónov hektolitrov piva Topvar.
Prekročená hranica vyrobených 20 miliónov hektolitrov piva Šariš.
Získanie medzinárodných ocenení za kvalitu piva Šariš - Monde Selection a Australian beer Awards.
Cena desaťročia za nadštandardnú kvalitu od nadácie Slovak Gold.
1. 1. 2007 došlo k fúzii spoločností Pivovar Šariš a Topvar a vznikla spoločnosť s novým názvom Pivovary Topvar, a. s. Pivo sa začalo variť v novom mladinovom kotle.
Začiatok plnenia piva do plechoviek na novej linke.
Uvedenie nových obalov a loga. 1. 3. sa výroba piva presunula do zostávajúceho závodu spoločnosti na Slovensku.
Japonská skupina Asahi Group Holding kúpila Pivovary Topvar v rámci európskej akvizície (získala tak aj značky Šariš, Smädný Mních a Topvar).
Pri príležitosti 50. výročia si sládkovia šarišského pivovaru dali prísľub, že uvaria to najlepšie pivo, aké kedy uvarili – ŠARIŠ ZLATÚ 12-stku.
PIVOVARY TOPVAR hrdo menia názov na PLZEŇSKÝ PRAZDROJ SLOVENSKO.